fredag 25 november 2011

Helt sant och helt verkligt

Vattumannen 2012 21 JANUARI – 19 FEBRUARI
Element – Luft
Upptäck vad som väntar dig under 2012!
Stjärnorna avslöjar din personlighet, vem din idealpartner är, din framtida karriär och ekonomi   – och mycket mer ...
Vattumannen som vän: Du är en självskriven vän och vänskap faller sig naturligt för dig. När du blir vän med någon handlar det om mer än att bara ha kul tillsammans och umgås.  Att vara vän med andra innebär också att du vill hjälpa dem, ge råd och bidra till att höja deras livskvalitet.
Berömda Vattumän: Paris Hilton, Shakira Rihanna, Gene Hackman, Jennifer Aniston, Bob Marley, Clark Gable, Emma Roberts, Robbie Williams, James Dean
Dadhichi tar dig med på en resa i framtiden med förutsägelser dag för dag under hela året!



Idag har jag köpt en bok om mitt, stjärntecken "Aquarius" eller som på svenska "Vattumannen". Mycket intressant och lärorikt, har lärt mig mycket om mitt stjärnteckan och jag tror jag börja hitta min identitet i vattumannens roll.

dessa ska jag umgås med, Samstämmiga stjärntecken: Väduren, Tvillingarna, Vågen och Skyten.

Dessa ska jag undvika, Stjärntecken som jag bör, undvika: Fiskarna, Oxen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Skorpionen och Stenbocken.

Det här ska jag följa efter, ett mycket intressant och lärorikt, ska bli intressant och följa efter boken hehe.


 




Jag passa utmärkt med Tvillingarna, så här står det i boken. 










Vattumannen och kärleken.
Samstämmighet mellan stjärntecknen (i procent)
Vattumannen och Tvillingarna 90%
Vattumannen - Samstämmighet med andra tecken.
Vattumannen och Tvillingarna:
Relation/Sex

Utmärkt kommunikation och mycket
kul i sängkammaren.
                                          
                                                                   
Vänskap 
Ni respekterar varandras
intellekt och kan utveckla
en underbar vänskap.      

ArbeteEr verksammhet tillsammans
kan vara progressiv och
tillfredsställande.
                                                                 


Vattumannen väljer partner.
Vattumannen + Tvillingarna:
Ni två behöver sätta upp vissa ramar att leva efter. Alltför mycket förändringar, överdrivet mycket kommunikation och inte tillräckligt med "egentid" för någon av er kommer så småningom att skada relationen. Ni är båda omtänksamma, generösa individer och därför borde er kärlek växa och bli starkare i framtiden.

Platoniska förhållanden: Bästa
Bästa:
Vattumannen och Tvillingarna


Det här är en utmärkt kombination för vänskap, med tanke på era två luftteckens kompatibillitet. Kommunikation är viktigt för er och ni har båda gott om talang på det område. Ni kommer att kunna dela era idéer och känslor med varandra som vänner.

Det här inslaget av luft, eller den kommunikativa aspekten av vänskap, är det viktigaste för att en relation ska fungera. Vad är det för poäng med att vara vän med någon som du inte kan relatera till? Med Tvillingarna har du inte det problemet, och enligt astrologin är den trekantiga positionen som era stjärntecken befinner sig i ett utmärkt omen, inte bara för en fantastisk vänskap utan även för framtida posetiv karma.

Det finns en själslig förbindelse mellan Vattumannen och Tvillingarna, så ni kan utvecklas långt bortom den intellektuella aspekten av kommunikation. Till en mer intuitiv nivå där du på något  vis vet vad den andre tänker eller känner i samma stund som det händer. Naturligtvis kommer detta att ge Tvillingarna en känsla av att du förstår dem perfekt, och det gör du antagligen också.

Du är en oberäknelig person och Tvillingarna har också ett något splittrat sätt att tänka. Era diskussioner kommer givetvis att vara spännande och utforskande, men ibland kommer ni båda två att se tillbaka på det som sagts eller gjorts och undra exakt vad det är ni har uppnått. Men spelar det egentligen någon roll? Så länge som ni har roligt tillsammans och relationen är ömsesidig och stöttande - och det är den - är ingen skada skedd, och faktum är att er gemensamma resa kommer att muntra upp er båda två.

Ni är båda omtänksamma personner som delar med er av er själva, och upplever att ni passar bra ihop. Du tröttnar aldrig på ert samtalsämnen som rör många olika aspekter av livet, aktuella affärer och relationer.

Vänskapen mellan Vattumannen och Tvillingen är verklingen tillfredsställande och rent generellt borde ni uppleva få problem tillsammans. Det kan finnas tillfällen då era åsikter krockar med varandra men eftersom ni klickar på så många nivåer kommer ni enkelt  att kunna lösa detta utan alltför mycket besvär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar